Leefstijl/ vitaliteitscoach ; het belang ervan

Martina Story Geen categorie

Een leefstijlprogramma – gecombineerd van on -en offline begeleiding – is nuttig voor werkenden. TNO heeft er onderzoek naar gedaan en spreekt zich hier over uit ook richting de werkgevers. Niets nieuws uiteraard met wat we al weten maar wel nieuw is, dat er nu specifiek aandacht is voor mensen met een chronische ziekte en werkgevers worden aangesproken hier ruimte voor te creëren.
Interview TNO www.bnr. player nl/archief

Voor een organisatie die met vitaliteit aan de slag wil, is het hebben van thematische aanpak van belang. Stap voor stap, bewustwording op het thema vitaliteit vergroten.
Een aantal voorbeelden: vitaliteitschecks invoeren/ Quikscan vitaliteit (verruimde PMO namelijk ook een gesprek en waar nodig coaching en/of workshops), vitaliteitsgesprekken voeren in de HR cyclus opnemen en teamleiders hierin eerst utiliseren met een dag training, via intranet “thema maanden” opzetten, ambassadeurschap creëren, challenges uitzetten op bewegen voor verbinding binnen bedrijf, vitaliteit op de management agenda en KPI’s aan verbinden en zo zijn er nog vele ideeën.

Onze vitaliteit coach helpt u graag bij het invullen van vitaliteitsplan. Neem contact op via het formulier op de website of mail/bel ons.