Spoor 2 Traject

Spoor 2 Traject

Bij (langdurig) verzuim zijn zowel u als uw medewerker gebaat bij een effectieve oplossing.
Daadkracht Re-integratie ondersteunt u daarbij. De medewerker wordt weer actief en neemt de regie over zijn eigen toekomst. Het doel van Daadkracht Re-integratie is dat de medewerker een passende werkplek krijgt, waarbij de insteek is gericht op een win-win situatie voor u en uw werknemer. Samen kijken we naar de juiste begeleiding en doelen. Op maat samengesteld met u en uw werknemer.

Wij zorgen voor een maatwerktraject met individuele coaching. Onze loopbaancoaches begeleiden het Spoor 2 traject en zijn Noloc gecertificeerd. Onze werkwijze is pragmatisch en doelgericht. Tijdens de intake wordt al het realiteitsgehalte van de wensen van uw medewerker getoetst. Vervolgens bekijken we welke stappen voor de medewerker nodig zijn om een nieuwe, passende baan te krijgen. We begeleiden de medewerker met het stellen van realistische doelen, het incasseren van tegenslagen en doorzetten. De medewerker wordt gestimuleerd om regie te nemen en in mogelijkheden te denken. Gedurende het hele Spoor 2 traject staat het vinden van een nieuwe, passende baan centraal. Ook geven wij uw medewerkers zicht op de kansen die zich in hun regio voordoen.

Tijdens het gehele Spoor 2 traject werken wij aan een zorgvuldig opgebouwd dossier. Met dit dossier kan bijvoorbeeld een WIA aanvraag worden gedaan.

Wilt u een offerte? Of heeft u vragen over dit traject. Neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@ arboinnovatiegroep.nl