Verzuimbegeleiding

Wilt u de gehele regie overdragen? Of wilt u liever zelf de regie voeren en alleen advies en ondersteuning bij specifieke vraagstukken? Wij werken voor u volgens een overeenkomst zoals u het wenst.

Door onze manier van werken, snel handelen en goede contacten met een breed scala aan lokale zorgverleners, zorgen wij ervoor dat uw verzuim zo kort mogelijk is. Tevens kijken we naar de mogelijkheden van de medewerkers. Wat kan iemand nog wel ?

“Goede contacten met uw organisatie en uw werknemers is bij ons de rode draad.”

Huisbezoeken zijn voor ons een normale aangelegenheid binnen de verzuimbegeleiding. Daadkracht werkt dynamisch en flexibel. Onze locaties: Almere, Hilversum en Amsterdam worden gebruikt voor consulten waarbij wij direct kunnen doorverwijzen naar bijvoorbeeld de fysiotherapeut, de manueeltherapeut of een psychosomatisch behandelaar.

Wij bekijken per geval waar het consult het beste kan plaatsvinden, o.a. in Almere (thuis, onze locatie of de werkplek). Tevens krijgt uw organisatie een vaste casemanager en bedrijfsarts toegewezen.

Het verzuim wordt geregistreerd in Verzuimsignaal, een degelijk en makkelijk te bedienen programma. Door Verzuimsignaal krijgt u een duidelijk beeld over uw verzuim en kunnen verschillende management rapportages worden gegenereerd.


Heeft u interesse?

Neem contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op