Re-integratiebegeleiding Spoor 2 trajecten Almere - Flevoland - Amsterdam

Het gehele re-integratietraject binnen
1 team, dát is effectief!

Van werk naar werk begeleiding: alles binnen 1 team

Als duidelijk is dat uw zieke medewerker niet meer terug kan naar zijn of haar werkplek, is de volgende stap om deze naar ander werk te begeleiden. In eerste instantie binnen uw eigen organisatie, en als dat niet lukt buiten uw organisatie: dit is het Spoor 2 traject. U bent hiertoe wettelijk verplicht op straffe van een loonsanctie van het UWV.

Onze Spoor 2 re-integratiebegeleiding verloopt geheel binnen ons eigen daadkrachtige team. Dat biedt veel voordelen: de loopbaancoach kent de bedrijfsarts en de arbeidsdeskundige. Zij schakelen snel, met korte lijnen. Er treedt dus geen stagnatie op door overdracht binnen disciplines en met externe partijen.

Voordelen Daadkracht Re-integratie

Klinkt dit als muziek in uw oren?
Bel 036 2340 660 of vul het contactformulier in en ervaar onze daadkracht!

Spoor 2 re-integratiebegeleiding met individuele coaching

Ons doel is de medewerker te activeren en ervoor te zorgen dat hij de regie neemt over zijn eigen toekomst. Samen kijken we naar de juiste re-integratiebegeleiding en doelen, op maat samengesteld met u en uw werknemer. De insteek is met een passende werkplek een win-win situatie te bereiken voor u als werkgever én voor de werknemer.

Wij zorgen voor een maatwerktraject met individuele coaching. Onze loopbaancoaches begeleiden het Spoor 2 traject en zijn Noloc gecertificeerd. Onze werkwijze is pragmatisch en doelgericht. Tijdens de intake toetsen we direct het realiteitsgehalte van de wensen van uw medewerker. Vervolgens bekijken we welke stappen voor de medewerker nodig zijn om een nieuwe, passende baan te krijgen.

We begeleiden de medewerker met het stellen van realistische doelen, het incasseren van tegenslagen en doorzetten. De medewerker wordt gestimuleerd om regie te nemen en in mogelijkheden te denken. Bij deze re-integratiebegeleiding staat het vinden van een nieuwe, passende baan centraal. Ook geven wij uw medewerkers zicht op de kansen die zich in hun regio voordoen.

Tijdens het gehele re-integratietraject werken wij aan een zorgvuldig opgebouwd dossier. Met dit dossier kan bijvoorbeeld een WIA-aanvraag worden gedaan.


Onze loopbaancoaches zijn Noloc gecertificeerd

Mario Spoor

“Doordat we alle disciplines binnen ons eigen team hebben, treed er geen stagnatie op vanwege overdracht. Vaak kan iemand met een minimale belastbaarheid al starten met oriënteren en hebben we overleg met de bedrijfsarts of iemand al solliciteren kan. Omdat we echt bekend zijn met veel andere organisaties, zien we vaak een vlotte match elders.”